LÄXOR SUGER!

idag har jag bara pluggat och lysnat på ljud bok;) jag har pluggat och pluggat hela dagen ;( Jätte tråkigt!! nu ska jag fort sätta att plugga:/
-Fanny

haha söta fanny

Haha, hoppas Fanny hittar sina nycklar!
Ja, som hon sa har vi varit hos vår lärare från igår till idag. Det var jättemysigt! Ni får se en bild, kommer kanske fler sen. I alla fall riktigt nöjd med bilden!
- Elin

Hemma!

komm nyss hem!
nu sitter jag vid datorn och kränger godis!! Det var jätte kul hoss channete;)
Men nu till saken! Jo alla som känner mig vet att jag + nycklar= inte bra!!! Ja men nu när jag komm till skolan så skulle jag ta min cykel och cykla hem. Men var är mina nycklar? jag letade överalt men hittade inte den.
så jag efterlyser mina nycklar!!

stardoll

Heeej, innan när jag var yngre spelade jag stardoll. Jag kommer ihåg att jag la ner en massa pengar på det. Har besökt min me - doll som det nog heter innan idag. Stardoll är faktiskt rätt kul. Haha speciellt att inreda och välja kläder!
Jag heter fashionlovereli om någon brukar spela stardoll! (haha jag vet jättekonstigt namn :(, )
- Elin

öroninlflamation

Nu tror jag också att jag har fått öroninflamation. Jag har ju redan blåsor i munnen, förkylning och feber. Eller ja, den har nog släppt! Idag när jag vaknade hade jag bara 37.1 grader. Woohoo.
Asså det borde vara tråkigt att höra allt mitt ältande om mina bekymmer. :( Men jaja, Fanny bloggar väll skoj? Eller ja det sista kanske var lite långt (menar inget illa) hihi, puss ♥
- Elin

sorry

förlåt har haft fullt upp dena veckan så har inte haft tid med bloggen;( bland anat har jag varigt sjuk och inte har haft tillgong til internet men jag ska ta en kort genom gång;)
I mondags och tisdags så hadde jag bland anat feber & hals ont.
Men i onsdags så hade gick jag till skolan men mådde inte så bra.
I torstes så slog det om och jag blev nästan helt frisk bara huvudvärk till och från.
Idag är jag helt frisk och ska ägna rästen av dagen till att packa till på mondag. Då vi ska ha musikal och sen på eftermidagen ska vi till channete! ta det försiktigt men ha det fint i solskenet!!
-Fanny
förlåt har haft fullt upp denna veckan så har inte haft tid med bloggen;( bland anat har jag varit sjuk och inte haft tillgång til internet men jag ska ta en kort genom gång;)
I måndags och tisdags så hade jag bland annat feber & halsont.
Men i onsdags så gick jag till skolan men mådde inte så bra.
I torstes så slog det om och jag blev nästan helt frisk bara huvudvärk till och från.
Idag är jag helt frisk och ska ägna resten av dagen till att packa till på måndag. Då vi ska ha musikal och sen på eftermidagen ska vi till Chanette! ta det försiktigt men ha det fint i solskenet!
-Fanny

ny design

Passade på att göra en ny bloggdesign, nu när jag har så mycket tid över. Fanny vet inte om det hihi, men gillar ho inte den är det bara att byta igen. Har ingen ny bild så det får bli den nu.
Puss, ♥

är hemma och är sjuk

Hihi, det är så man stavar Elin i teckenspråk. Är lite sjuk idag, har haft jätteont i halsen och nu är jag också brakförkyld. Om jag får feber har jag körtelfeber som tydligen många har nu. DET VILL JAG INTE HA. Min kusin hade körtelfeber i typ fem månader, och jag vill ju ha mitt sommarlov. ♥
-Elin

för bra för att dö

Hittade ingen annan bild. Och den har inget med inlägget att göra
Idag har jag i alla fall varit i skolan och läst en jättebra bok. Den heter som rubriken. Det handlar om en tjock tjej som blir mobbad på en jättegrovt sätt, på nätet hittar hon Joel som också vill ta livet av sig. Värt att läsa!

SLAPP DAG

Hejsan!
Idag har jag inte gjort något. Jo jag har cyklat och ätit glass. Hela dagen har gott till att slappa.
-Fanny

fin dag

Idag har det ju varit en jättefin dag, jättevarmt. Anna och Zelma (min kusin som stavas med z) badade i vattenspridaren så jag passade på att blöta benen. Vi har även ätit glass i parken, ätit på resturang, gått på pianolektion och tror jag bröt fingret när typ 80 kg föll på mitt finger. Underbart!

Farmor

Sorry men har varit hos farmor och har därför inte kunnat blogga. Det var jätte kul och mysigt, vi red och körde fyrhjuling på gården.
-Fanny

det var en bra dag igår och objektivet var jättebra


alla mina fina paket

Jag fick,
en påse med kort från Anna min syster, ett objektiv, en sak från bodyshop, godiis, smink, två neccessärer, ett kort från Millie och Alice även en blombukett på det, rengöring till kameran och ett påslakan som inte får plats på bilden! Wiie
Objektivet är jättebra! Nu ska jag vänta in gästerna, puss
-Elin
(uppdatering: jag fick två ljuslyktor också!)

Wiie! Idag klockan 10.32 blir jag tonåring! 13 år. Jag fick objektivet jag ville ha och lite andra saker, lägger kanske upp en bild på allt jag fick sen.
Puss
- Elin ♥

jag längtar

Gud vad jag längar tills imorgon! Jag fyller ju år, och jag hoppas verkligen att jag kommer få objektivet jag ville ha. Det är ett 50mm f/ 1.8. Fast om jag inte får det köper jag det för mina födelsedagspengar.
-Elin

Hemma mys

Dagen har ägnats till att lyssna på denna ljudbok. Det är jätte mycket mysigt med godis och läsk!
Och grattis till Elin för i morgon för då är hon ingen p12 som jag ;)
-Fanny

ska fixa inför imorgon

Hejsan!
Idag ska jag städa och duscha och fixa lite inför imorgon i med att jag fyller år. Skitskoj ju. Hoppas även att många kommer att besöka vår blogg nu. Fast jag ska inte förväntmig det än haha, det har typ bara gått fem dagar.
-Elin

picknik


I måndes så hade jag och Elin picknik i ett träd. Ja i ett träd, det var skit kul. Men sedan kom några pojkar och typ började spionera på oss. Men efter typ en kvart så vände det och vi började spionera på dom istället. Hahaha det var skit kul.
-Fanny

första inlägget

Hej!
Första inlägget någonsin på denna blogg. Jag som skriver nu heter Elin och jag har brunt hår. Jag har haft ett antal bloggar förut, men när Fanny sa att hon också ville ha blogg, kan vi lika bra blogga tillsammans! ♥
-Elin